Zorgaanbod

Psychologenpraktijk Psychologica is een kleinschalige praktijk voor Generalistische Basis GGZ. De GB GGZ is bedoeld voor volwassenen met lichte tot matig ernstige klachten zoals somberheid, overspannenheid, onzekerheid, paniek, piekeren, een traumatische ervaring, angstklachten, slaap- of eetproblemen. Wij bieden hiervoor kortdurende, oplossingsgerichte deskundige hulp aan jong en oud.

Behandelmethoden

Door middel van gesprekken en opdrachten helpen wij u inzicht te krijgen in uw probleem en ermee te leren omgaan. Wij maken hiervoor gebruik van verschillende therapievormen:

E-Health

E-Health is een verzamelnaam voor behandeling via internet. Dat varieert van het delen van meer informatie over uw klacht tot het digitaal sturen van bijvoorbeeld opdrachten en vragenlijsten. Psychologica gebruikt hiervoor MyMindSpace (MMS). Alle communicatie met u en uw huisarts verloopt digitaal via de beveiligde verbinding van MyMindSpace. Na het intakegesprek ontvangt u van ons een e-mail waarmee u uw MMS-account kunt activeren.

Samenwerking

Onze praktijk is gevestigd in gezondheidscentrum Palissade in Gemert. In het gezondheidscentrum bevinden zich verschillende zorgverleners waar wij nauw mee samenwerken. We denken met elkaar mee of verwijzen indien nodig makkelijk door.