Gemert

U kunt zich aanmelden door de volgende stappen in het menu te volgen.

  1. Maak een afspraak. Neem bij voorkeur telefonisch contact met ons op voor het maken van een eerste afspraak, dagelijks tussen 12.30u en 13u uur (0492-714053). U kunt ook het contactformulier onder '1. Maak een afspraak' invullen, dan nemen wij contact met u op. Let op: pas als er een afspraak gemaakt is, gaat u verder met stap 2.
  2. Inschrijfformulier. Vul het inschrijfformulier volledig in en klik op verzenden. Het inschrijfformulier werkt via een beveiligde omgeving waardoor uw privacy gewaarborgd is. Als u er niet uitkomt, dan kunt u het inschrijfformulier hier downloaden en uitprinten.
  3. U ontvangt enkele dagen voor de eerste afspraak een email met daarin een link naar een vragenlijst. Vul de vragenlijst volledig in en klik op verzenden. Kinderen en jongeren onder de 18 jaar ontvangen deze vragenlijst niet.

Vergeet niet om de verwijsbrief van de huisarts mee te nemen naar uw eerste afspraak.

Na het intakegesprek start u direct met de behandeling.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt. 

↑ Top